Flo Rida - I Cry

Photobucket

^^ Jottei kukaan molopää tule väittämään ettei pelini graffoissa ole mitään vikaa: tuo on vanha kuva siltä ajalta kun peli ei vielä bugannut.

Teki mieli laittaa toi musa, kun mä tykkään tosta videosta kummasti :D Toi kuva taas tuli siitä, kun nyt ei voida kun rukoilla tai asentaa peli uusiksi.

On tehnyt kaiken. Mutta en varmaan ole. Mutta sillä ei oo varmaan väliä, koska en enää tiedä mitä voisin tehdä. Korjaan; oon tehnyt kaiken mitä voin. Yritin vaikka mitä Downloads -kansiolla ja lopulta poisitn Body Shopin, kun sekin alko lagaamaan. Sitten asensin pelin uusiksi, mutta siis kun olin ottanut varmuuskopiot niin en joutunut aloittamaan alusta. Petäjät sun muut on yhä siellä. Ei auttanut. Graffat sekoilee yhä vaan.

Mutta nyt luulen, ettei auta muu kun asentaa peli uusiksi. Ja mikä vielä pahempaa, pelkään ettei sekään auta. Mitä hyötyä on uudelleenasentaa se peli kokonaan, jos siitä ei ole mitään apua. Sitten en koskaan enää voisi pelata simiä tai aloittaa uutta tarinaa, jos Petäjien tarina oli nyt tässä.

Sanomattakin on varmaan selvää, ettei uutta osaa ole tiedossa ennen kuin tämä juttu ratkeaa. Jos ratkeaa.