Heissan rakkaat ystäväiseni! Ettei tämä päivitys mene ihan pelkäksi osan odotteluksi, päätinpä tehdä taloesittelyn Petäjien UUDESTA talosta, joka nähdään ensi osassa. Syytä muuttoon en vielä kerro, sen saatte tietää sitten kun osa ilmestyy! .-P Lukekaas nyt tämä esittely ja kyselkää mieluusti ladattuja (niihin on hauska vastailla!), olen nimitääin itse aika ylpeä talosta, jota en ole rakentanut, mutta sisustanut kylläkin! -->

Photobucket

No niin, aloitetaanpas. Tässä on Ruusulehto, talo johon Petäjät tulevat muuttamaan. (Itse eivät siitä vielä tiedä .-D) Ja tämä talo on siis Raskin perheen (asuvat Leutolaaksossa) talo, jota olen itse tuunannut uuteen uskoon. Mennäänkö ensin katsomaan tuota uima-allasta?

Photobucket

Kyllä, uima-allas ja tuo ihana puutarhakaluste ryhmä! Kaikki ei muuten ole oikeasti noin valkoista, oli vain niin paljon lunta, jota mä en tietenkään tajunnut.

Photobucket

Tässä uima-allasalue toiselta puolelta. Mennäänpä kohta kurkkaamaan talon sisälle, mutta ensin...

Photobucket

...Hauska yksityiskohta-osio: (esittelen joka huoneesta jonkun kivan kohdan .-D) Jäiset appelsiinit ja mehukannu! Eivät siis oikeasti ole noin jäisiä, mutta tuo lumi .-/

Photobucket

Ja, luonnollisesti, koska talon nimi on Ruusulehto, pitää olla ruusuja! Nuo ruusukehiköt ovat niin nättejä <3 Mennäänpä nyt sitten ovesta sisälle.

Photobucket

Tässä ensimmäinen näkymä kun tullaan ovesta sisään. Tuonne ovenkarmeista näkyvään huoneeseen mennään seuraavaksi, mutta käännytäänpä ensin ympäri, eihän tästä näe okiekin mitään.

Photobucket

Tältä näyttää eteinen. Tuo valkoinen ovi on siis ulko-ovi. Olen tähän aika tyytyväinen, varsinkin tup naulakkoasetelma on aika kiva, vaikka itse sanonkin.

Photobucket

Hauska yksityiskohta: Kuohuvaa sen olla pitää, vaikka tervetuliaismaljana käyttäkää ,-)

Photobucket

Se lupaamani ovi johti siis tänne, olohuoneeseen! Tää värimaailma on oikeastaan aika kiva, vaikka olohuoneen ja ruokasalin kanssa mulla oli eniten ongelmia.

Photobucket

Olohuone toiselta puolelta. Shakkilaudan tuolit vähän epäilyttää, taidan vaihtaa ne...

Photobucket

Olohuone siis vielä yhdestä suunnasta. Flyygelikin on mukana .-) Maalausteline pitäisi vielä saada jonnekin ängettyä... TOnne pinkkiin huoneeseen mennään muuten kohta, mutta ennen sitä... (joko arvaatte?)

Photobucket

Hauska yksityiskohta: Jostain syystä tykästyin kovasti noihin tyynyihin sohvalla. Tuli jotenkin aseteltua ne kivasti. Kiitos OMSP:eet!

Photobucket

Tässä ruokasali. Tuo tapetti oli mielestäni aika rohkea, mutta näin jälkeenpäin se ei kaduta yhtään! Tämäkin huone onnistui ihan hyvin.

Photobucket

Ja toiselta puolelta. Tonne keittiöön jatkuu muuten meidän matka seuraavaksi, mutta ei ihan vielä.

Photobucket

Hauska yksityiskohta: Koska pelkkä ruokaryhmä näytti niin tylsältä, päätin lisätä vielä mielikuvituksellisesti akvaarion ruokasaliin. Se näytti jotenkin sointuvan väreihin.

Photobucket

Tässä sitten keittiö, yksi niistä huoneista, joihin olen kaikkein tyytyväisin.

Photobucket

Keittiö toiselta puolelta. Joo tiedän, taas tuo mehukannu xD Huomatkaa nuo portaat, kohta nimitääin kiivetään yläkertaan.

Photobucket

Hauska yksityiskohta: Oletteko koskaan katsoneet lähempää näitä Maxis-purkkeja? Ovat nimittäin aika hienoja!

Photobucket

Nyt ollaan siis kiivetty portaat yläkertaan. Mennäänpä sitten vaikkapa tuosta oikeanpuolimmaisesta ovesta sisään, tuosta joka ei mahutnut kunnolla kuvaan.

Photobucket

Mitäs täältä löytyykään? Kodinhoitohuone! Yksi suosikeistani .-)

Photobucket

Toisella puolella ihanat pesupulverit. Toi hylly missä on pyyhekitä on aika hieno. Seuraavaksi kurkataan sitten siitä toisesta ovesta, joka oli käytävällä.

Photobucket

Unohtamatta tietenkään Hauskaa yksityiskohtaa: Silitysrauta! Se näyttää niin aidolta! Niin söpö .-3 Pystyispä simit vielä oikeasti käyttämään sitä.

Photobucket

Eteenpäin sano mummo lumessa! Eiku..? No, nyt ollaan kuitenkin perijäparin makuuhuoneessa, joka on mielestäni ihana, vaikka itse sanonkin.

Photobucket

Tässä vielä kuva sängystä. Oi, tuo verho on niin ihana...

Photobucket

Hauska yksityiskohta: Katsokaa nyt sitä! Pienenenä mä halusin tollasen verhon sänkyni yläpuolelle. Kunnon prinsessameininkiä!

Photobucket

Toisella puolella käytävää on kaksi tämännäköistä huonetta, kenties tulevia lastenhuoneita ,-) Teitä ei varmaan haittaa se että otin kuvan vain toisesta huoneesta, kun ne nimittäin on ihan tismalleen samanlaisia. Seuraavaksi hypätäänkin suoraan ullakkokerrokseen:

Photobucket

Täältä löytyykin sitten ns. "entisen perijäparin" makuuhuone eli talon vanhusten makuuhuone. Tällä hetkeellä (tai oikeastaan pian) sen omaavat Samuel ja Raisa. Aika söpö.

Photobucket

Ai! Meinasin unohtaa Hauskan yksityiskohdan: Raisalle upouusi ompelukone!

Seuraavaksi laitan kuvat talon vessoista, koska niitä oli vaikea mahduttaa mitenkään tuonne sekaan:

Photobucket

Vessa Sininen.

Photobucket

Vessa Vihreä.

Photobucket

Vessa Keltainen.

Photobucket

Alakerran pohjapiirustus. Joo, sori noi ruudut ja se että kuva on vino kaikki muutkin... Eiköhän tästä kuitenkin selvän saa.

Photobucket

Ja ullakkohuone.

No niin, tämä taisi olla tässä. Komenttia upeista sisustustaidoistani? .-DD